Używasz przeglądarki Internet Explorer 6, która nie jest wspierana nawet przez producenta.
W związku z tym, cześć funkcjonalności serwisu może być dla Ciebie niedostępna.
Radzimy zainstalowanie nowszej wersji Internet Explorera (zobacz tu) lub innej przeglądarki (zobacz tu lub tu).
...

Opony do aut służbowych

Dyskusja publiczna  |  6 wpisów  |  5 dyskutantów

Mirosław Badura Mirosław Badura

Jakie opony preferujecie najdroższe,najtańsze czy najlepsze?
Czy cena idzie z jakością.

Sławomir Siatka Sławomir Siatka autor ma 4 podziękowania

....pytanie uzupełniające ...dla siebie czy dla innych :)?

Przemysław Wadowski Przemysław Wadowski

najlepsze w dobrej cenie

Wojciech Jakubowski Wojciech Jakubowski autor ma 8 podziękowań

Z oponami, jak z garniturem - im więcej go nosisz, warto zainwestować w lepszy, droższy, markowy. Jeżeli zakładasz garniak dwa razy w roku (Wielkanoc i Wigilia ;-D) nie opłaca się inwestwać w Armaniego (no, chyba, że jesteś snobem).

Myślę, że po to producenci oferują kilka modeli, aby każdy mógł dopasować produkt do własnych potrzeb. Osobiście uważam, że np. na zimę lepsza nowa Dębica niż 5 letni Michelin.
Szkoda tylko, że wspomniane kryteria nigdy nie idą w parze (najlepsza nie jest najtańszą :-( )

Adam Błuś Adam Błuś autor ma 23 podziękowania

Mirku chyba trudno odpowiedzieć jednoznacznie na tak postawione pytanie. Krótko jednak mogę się wypowiedzieć, że ja wybieram środek. Ani najtańsze ani najdroższe. To oczywiście przy autach nierozwijających dużych prędkości ale gdyb miał wybierać oponu do auta z 300 i więcej konnym silinikiem to bym kupił najdroższe:)

Tomasz Czarnecki Tomasz Czarnecki redaktor naczelny FlotyAutoBiznes autor ma 6 podziękowań

przygotowujemy nierzadko artykuły z tym związane. Fleet managerowie najczęściej wybierają opony ani najdroższe, ani najtańsze. Jednak zdaniem serwisów oponiarskich, coraz częściej firmy sięgają po ogumienie droższe niż tańsze, także po segment opon premium.

Aby dyskutować na forum, należy się zalogować.

Zgłoś naruszenie wpisu w dyskusji Opony do aut służbowych

Możesz teraz zgłosić wybrany wpis do moderacji, jeśli uważasz, że narusza regulamin lub zasady dobrego wychowania.
Nasi moderatorzy sprawdzą Twoje zgłoszenie.

Zgłaszany wpis

Powód zgłoszenia